Untitled Document
 
 
Page not found | Autoverzekeringinspanje.com

Kantoorverzekering Spanje

Wanneer u een kantoor huurt, dan is het verstandig om een aantal belangrijke zaken waar u als bedrijf aan dient te voldoen, goed te regelen. Waar dient u als bedrijf aan te denken in Spanje? Lees ons Blogbericht voor meer informatie.

 
In ieder geval dient u zich goed te verzekeren tegen mogelijke schade als gevolg van brand, wateroverlast, diefstal of ruitschade. Ook Wettelijke Aansprakelijkheid in geval van materiële- of letselschade binnen uw kantoor en nog veel meer zaken. Ook voor uw kantoor geldt dat u korting ontvangt op de verzekeringspremie wanneer u een alarm laat installeren, mits dit op een centrale meldkamer aangesloten is.
 
Waar u allemaal aan dient te denken, hangt sterk af van het type activiteit dat u verricht. Orange Insurances adviseert u hier graag bij, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf. Wij verwijzen u ook gratis naar een goede, eventueel Nederlandstalige accountant in Spanje als u daar behoefte aan heeft. Vergeet niet om als bedrijf ook direct te voldoen aan de Spaanse Wet op de bescherming van Persoonsgegevens (LOPD). Wist u dat ieder bedrijf aan deze wetgeving dient te voldoen, zelfs eenmanszaken/autónomos? De boetes kunnen torenhoog zijn en kunt u heel eenvoudig voorkomen door uw bedrijf eenmalig door te laten lichten.