Untitled Document
 
 
Page not found | Autoverzekeringinspanje.com

Over Ons

Orange Insurances is in 2003 opgericht door Barbara de Swaan, woonachtig in   Barcelona sinds 2000 en een geboren entrepreneur en netwerker Spanje breed. Barbara kent haar klanten goed door haar persoonlijke directe communicatie. Zij reist regelmatig naar andere delen van Spanje om haar klanten te ontmoeten. Inmiddels wordt Barbara bijgestaan door een team van verzekeringsexperts, administratieve medewerkers en stagiaires.

 
De kracht en het succes zijn het gevolg van jarenlange ervaring in het begeleiden van Nederlanders en Belgen die op het punt staan naar Spanje te emigreren of zojuist geëmigreerd zijn. Niet alleen spreken zij uw eigen taal, zij kunnen u precies uitleggen waar de verschillen liggen tussen Spanje en Nederland/België  waar het gaat over verzekeringen en pensioenplannen.
 
Orange Insurances rekent GEEN geld voor haar services, wij ontvangen commissies van de verzekeraar waar de polis wordt afgesloten, dus aarzel niet om al uw vragen te stellen en contact op te nemen voor meer informatie. U bent van harte welkom om contact op te nemen via telefoon, E-mail, Whatsapp, Skype of Facebook.